User Tag List

Page 5 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 61 to 75 of 81

Thread: Guys with fcb app problems.

  1. #61
    Administrator cgilmo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Alpharetta, Georgia, United States
    Posts
    37,167
     fcbsportscards
    Mentioned
    605 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quote Originally Posted by jarcar View Post
    Well let's do this again. It's a great thread and a great way to see others cards. Feel free to post a card from baseball or from anything else if you want, no need for rules. Also feel free to post as often as you want.

    I'll post my favourite card from my collection.

    Odd. I've tested it on the s6

    Sent from my BLU STUDIO ONE PLUS using Freedom Card Board mobile app
    Check out the FCB Community Sports Card Podcast
    Wanna host? PM Me! We would love to have YOU on the podcast.

  2. #62
    Senior Member MisterT's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Virginia
    Posts
    2,462
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by cgilmo View Post
    Odd. I've tested it on the s6

    Sent from my BLU STUDIO ONE PLUS using Freedom Card Board mobile app
    Its been like this for a while (the issues Ken and I posted). Really a bummer. Makes the app pretty unusable.

    "The trouble with quotes on the Internet is that you never know if they are genuine." Abraham Lincoln

  3. #63
    Member Doerrcollector's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    810
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Am I literally going to have to uninstall and reinstall the app every time I want to post pictures?!? I did it last week and everything has been working fine. Was able to make a post with two pictures no problem this morning.

    Now back to the same thing...when I try to add the second picture it just going to a blank white and gray screen? Back button does nothing...wonder what kind of error could possibly be causing this?

    Have to crash the app just to get back in-go to post again, and same thing. Trying to add multiple pictures to posts is incredibly frustrating.

    Thanks,
    Jeff

  4. #64
    Administrator cgilmo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Alpharetta, Georgia, United States
    Posts
    37,167
     fcbsportscards
    Mentioned
    605 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Doerrcollector View Post
    Am I literally going to have to uninstall and reinstall the app every time I want to post pictures?!? I did it last week and everything has been working fine. Was able to make a post with two pictures no problem this morning.

    Now back to the same thing...when I try to add the second picture it just going to a blank white and gray screen? Back button does nothing...wonder what kind of error could possibly be causing this?

    Have to crash the app just to get back in-go to post again, and same thing. Trying to add multiple pictures to posts is incredibly frustrating.

    Thanks,
    Jeff
    I wish I could fix the issue. I can't. Have you tried the native mobile skin?

    Sent from my BLU STUDIO ONE PLUS using Freedom Card Board mobile app
    Check out the FCB Community Sports Card Podcast
    Wanna host? PM Me! We would love to have YOU on the podcast.

  5. #65
    Member Doerrcollector's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    810
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by cgilmo View Post
    I wish I could fix the issue. I can't. Have you tried the native mobile skin?

    Sent from my BLU STUDIO ONE PLUS using Freedom Card Board mobile app
    What's the native mobile skin?

    Thanks,
    Jeff

  6. #66
    Administrator cgilmo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Alpharetta, Georgia, United States
    Posts
    37,167
     fcbsportscards
    Mentioned
    605 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Doerrcollector View Post
    What's the native mobile skin?

    Thanks,
    Jeff
    Looks like this.

    Just hit it with a mobile browser and it slides to a different skin.


    Sent from my BLU STUDIO ONE PLUS using Freedom Card Board mobile app
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 1461100283004.jpg  
    Check out the FCB Community Sports Card Podcast
    Wanna host? PM Me! We would love to have YOU on the podcast.

  7. #67
    Member Doerrcollector's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    810
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahh so your talking about using the actual website in its mobile form? Gotcha-I was aware of that but it seems hard to be able to go back to old posts in the mobile version. I'll try it out to see if it's working better.

    Thanks,
    Jeff

  8. #68
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    97
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'm having some problems with the app using the galaxy s7. When I try to view a post the first few on the page are not showing up. The only way to read the post is to select quote then I can read it but it is formated in html. Added a pic of what I see. I've tried everything can think of to fix it but nothing works.


    Sent from my SAMSUNG-SM-G930A using Freedom Card Board mobile app
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 1462604291551.jpg  

  9. #69
    Administrator moxacaine's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Fredericksburg, VA
    Posts
    17,335
     moxacaine
     moxacaine
    Mentioned
    262 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by bmx807 View Post
    I'm having some problems with the app using the galaxy s7. When I try to view a post the first few on the page are not showing up. The only way to read the post is to select quote then I can read it but it is formated in html. Added a pic of what I see. I've tried everything can think of to fix it but nothing works.


    Sent from my SAMSUNG-SM-G930A using Freedom Card Board mobile app

    Im having the same issues. [MENTION=1720]cgilmo[/MENTION] said to uninstall and reinstall but its still not working. I think its still being looked into.

  10. #70
    Senior Member WaxPax's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Land Of Always Baseball....Sunny Florida
    Posts
    2,807
     WaxPax
     WaxPax
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by moxacaine View Post
    Im having the same issues. [MENTION=1720]cgilmo[/MENTION] said to uninstall and reinstall but its still not working. I think its still being looked into.
    I'm also having the same issues with my s6

    Sent from my Galaxy S6 using the Freedom Card board Mobile app

  11. #71
    Senior Member olerud363's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    3,189
     olerud363
     @olerud363
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by bmx807 View Post
    I'm having some problems with the app using the galaxy s7. When I try to view a post the first few on the page are not showing up. The only way to read the post is to select quote then I can read it but it is formated in html. Added a pic of what I see. I've tried everything can think of to fix it but nothing works.


    Sent from my SAMSUNG-SM-G930A using Freedom Card Board mobile app
    Quote Originally Posted by moxacaine View Post
    Im having the same issues. [MENTION=1720]cgilmo[/MENTION] said to uninstall and reinstall but its still not working. I think its still being looked into.
    Quote Originally Posted by WaxPax View Post
    I'm also having the same issues with my s6

    Sent from my Galaxy S6 using the Freedom Card board Mobile app
    I am now having this issue on my GS5. Seems to be happening to Android users.

    Click image for larger version. 

Name:	1465258890092.jpg 
Views:	37 
Size:	40.6 KB 
ID:	62749

    Sent from my Android using the Freedom Cardboard app.
    Collecting John Olerud cards and memorabilia.
    My hobby website: www.cardboardcorner.weebly.com

    Thanks to JBel4331 for the awesome custom signature and avatar!

  12. #72
    Administrator cgilmo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Alpharetta, Georgia, United States
    Posts
    37,167
     fcbsportscards
    Mentioned
    605 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    I've been searching for a fix for this. Have not found one yet.

  13. #73
    Administrator cgilmo's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Alpharetta, Georgia, United States
    Posts
    37,167
     fcbsportscards
    Mentioned
    605 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Still doing it, but its not obscuring any posts.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 1465262021563.jpg  
    Check out the FCB Community Sports Card Podcast
    Wanna host? PM Me! We would love to have YOU on the podcast.

  14. #74
    Senior Member ChasHawk's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Belvidere, Illinois
    Posts
    22,482
    Mentioned
    148 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    My new phone has no lower left menu button like my previous galaxy did, so I can only post by tapping an existing post and hitting reply.

    No ability to create new posts or anything.

    Am I missing something?

  15. #75
    Senior Member MrMet's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    The Poconos
    Posts
    12,002
     mrmet17
    Mentioned
    640 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Everytime I try to upload a pic now it's tells me it's not a valid image file, although I'm uploading a picture from my phone....could just be something I'm doing wrong, but I have no idea

Page 5 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •